BY RAILI PERFECTING FOUNDATION

 By Raili -meikkivoide sisältää aikuisen ihoa kevyesti tasoittavia, luonnollisia väripigmenttejä sekä ihosoluja suojaavia puolukkaa ja E-vitamiinia. Erityisesti aikuiselle iholle kehitetty meikkivoide hoitaa ihoa ja tekee ihosta kauniin heleän ja tasaisen. Levitä ohut kerros meikkivoidetta kasvoille ja häivytä huolellisesti. 

BTB13 MINERAL FOUNDATION
BTB13 Mineraalimeikkivoide häivyttää juonteita ja taikoo aikuisen naisen iholle hehkuvaa heleyttä sekä nuorekasta sileyttä. 
Mineraalimeikkivoiteen unelmankevyt koostumus sisältää muiden BTB13 tuotteiden tavoin patentoitua BTB13™ -yhdistettä, joka aktivoi ikääntyvän ihon omia kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Auringolta ja valolta suojaavina tekijöinä käytetään sinkkioksidia ja titaanidioksidia. 
ANTIOXIDANT BB CREAM SPF 15

BTB13 BB -voide tasoittaa ihon sävyä sekä antaa samalla suojaa aurinkoa vastaan. Sisältää antioksidanttista ja ihon solu-uusiutumista elvyttävää BTB13-yhdistettä. 

Ihon väriin mukautuva BB-voide tasoittaa ihon kirjavuutta ja kevyesti valoa taittava koostumus heleyttää ihoa tehden siitä luonnollisen raikkaan ja kimmoisan näköisen.

MEIKKIVOITEEN VALINTA

 

Meikkivoiteen valintaan kannattaa kiinnittää paljon huomiota. Sillä vaikutetaan paljon siihen miltä kasvosi, yleisilmeesi ja ihosi näyttää.

Liian vaalea meikkivoide saa ihon näyttämään vanhemmalta ja samealta. Liian tumma meikkivoide taas sen sijaan luo helposti tunkkaisen lopputuloksen. Ihon sävysi vaihtelee yleensä vuodenajan mukaan. Kesällä ihosi usein miten ruskettuu, joten silloin valitaan vähän ”tummempi” sävy kuin talvella.

Meikkivoiteen sävy valitaan ja kokeillaan aina kasvoille ei esimerkiksi kämmenselkään, koska ihon sävy on aina erilainen kasvoissa. Sävyn täytyy sointua eikä juurikaan erottua kaulan ja kasvojen yhtymäkohdasta.

Meikkivoiteita on nestemäisinä ja puuterimaisina voiteina, jonka tarkoitus on ehostuksessa peittää ihon virheitä, finnejä, näppylöitä sekä tasoittaa ihon väriä. Meikkipuuteria käytetään lisäksi myös mattapintaisen ihon saamiseksi.

MEIKKIVOITEEN LEVITYS

Meikkivoiteen levitykseen voi käyttää kolmiomaista meikkisientä tai isoa puuterin levitykseen käytettävää sivellintä, jolla saa oikein puuterimaisen ja kevyen lopputuloksen. Varsinkin aikuisella iholla, jossa saattaa olla juonteita, suositaan kevyttä kättä meikkivoiteen levitykseen. Jos jokin paikka kaipaa enemmän peittoa, niin siihen kohtaa voi sipaista lisää. Joka tapauksessa tulos ei saa olla liian meikatun näköinen. Paras on se, ettei kasvot näytä juurikaan siltä, että niihin olisi mitään laitettu.

Laita meikkivoide ensin kämmenselälle, josta voit annostella sitä kasvoille vähän kerrallaan. Mieluummin aloitetaan pienemmällä määrällä ja lisätään tarpeen mukaan. Näin iholle ei jää epätasaisuuksia ja lopputulos on kauniin tasainen.

KAUNIIN IHON HOITOA

Mikäli meikkivoide ei levity tasaisesti kasvoille, voi syynä olla se, ettei ihossa ole tarpeeksi kosteutta. Ihon kuoriminen on myös tärkeää iho tyypistä johtuen, kerran pari kuukaudessa. Usein se on syynä, mikäli tulos ei tule hyvä. Kuorinta aineeksi suositellaan kotikäyttöön kevyitä happokuorintoja sekä entsymaattista kuorintaa. Ihosta tulee sen jälkeen sileämpi, kirkkaampi ja kuulakkaampi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kuorinnat ei ole tarkoitettu joka päiväiseen käyttöön vaan harvakseltaan. Ihotyypin mukainen seerumi ja hoitovoide sen jälkeen, niin meikkivoide levittyy erittäin hyvin ja lopputulos on kaunis ja tasainen iho.

MEIKKIVOITEEN PYSYVYYS KAUNIINA

Meikkivoiteen alle suositellaan niin sanottua primeria. Primer eli meikinpohjustusvoide, levitetään iholle kosteusvoiteen jälkeen, ennen meikkivoiteen levitystä. Pieni annos riittää noin helmen kokoinen määrä koko kasvoille. Liiallinen primerin käyttö vaikeuttaa meikkivoiteen levittämistä. Primeria voi käyttää myös ilman meikkivoidetta, jos haluat kasvoille tasaisen ja heleän ilmeen. Lisää pysyvyyttä huomattavasti sekä silottaa ihon pintaa ja meikkivoiteen laittaminen on lisäksi helpompaa.

Pro Glow Primer on välttämätön tasaisen meikin aikaansaamiseksi. Primerin silkkimäinen koostumus silottaa ihon pintaa ja varmistaa meikin pitkäkestoisuuden. By Raili Primerin sisältämä ihoa täyteläistävä hyaluronihappo yhdistettynä luonnolliseen riisitärkkelykseen täyteläistää juonteita ja tekee pohjan tasaiseksi ja silkkimäiseksi. Primer saa kasvojen ihon näyttämään täydellisen upealta. Suomalaisen By Raili -tuotesarjan korkea laatu näkyy myös Primerissa. Tuote ei ole vain meikkiä pohjustava tasoittaja, vaan sisältää ihoa rakentavia aminohappoja sekä antioksidanttista puolukkauutetta.

IHON PUHDISTUS

Mikäli käytämme meikkiä ja meikkivoidetta, ihon puhdistaminen illalla on erittäin tärkeää, ettei meikki jää yön ajaksi kasvoille. Meikin iholle jättäminen tuo erilaiset iho ongelmat helpommin ja menetämme ihon kauniin hehkun, jos laiminlyömme puhdistuksen.

Käytä ihon puhdistukseen oman iho tyyppisi mukaisia puhdistustuotteita. Silmämeikin poistoon oma tuote, riippuen käytätkö veden kestävää ripsiä väriä esimerkiksi.

Vaahtopuhdistus on kaikkein kevyin, emulsio ja öljypuhdistus-aine ovat hoitavampia ja geeli puhdistusaine sopii normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Mikäli käytät niin sanotusti paksumpaa meikkiä, kannattaa valita öljypuhdistus, joka puhdistaa ihon paremmin. Puhdistus viimeistellään aina kasvovedellä tai hoitovedellä.

Nykyisin on myös tullut puhdistus rintamalle uutuus misellivesi, joka on myös varteen otettava vaihtoehto.

Puhdistuksen jälkeen yöksi laitetaan seerumi, silmänympärysvoide sekä hoitovoide. Hyvä vaihtoehto on myös yönaamio, joka hoitaa tehokkaasti, kun lepäämme yöllä, niin ihokin lepää ja ottaa kaikki tehoaineet tuotteista käyttöön. Naamioita on myös sellaisia, jotka jätetään iholle eikä niitä huuhdota pois, aamulla vain pyyhitään kasvovedellä.